Билколечение при амеба дизентерия

Амебна дизентерия (амебиаза) е инфекциозно заболяване, което принадлежи на протозойни. При този тип дизентерия има язвени поражения на формиране на абсцес на червата и черния дроб и мозъка. Засяга белите дробове amebic дизентерия и други органи.

Дисетерията амеба също се лекува с народни средства. Има много известни рецепти, които в комбинация с лекарства са успешно използвани от пациентите в наши дни.

С тази инфекциозна болест се използват билки, които са антисептични и помагат да се елиминира възпалението. Много популярни растения, които съдържат много витамини.

 

 

Билки и билколечение

 

Ето няколко начина за лечение на традиционната медицина. Те доказаха ефективността си на практика.

100 г сухи плодове от глог или морски зърнастец се изсипват с две чаши вряща вода. Получената инфузия трябва да се охлади и да се пие цял ден.

Смажете 40 грама чесън и добавете 100 мл водка. Тази напитка трябва да се защитава на тъмно място за 2 седмици, след което трябва да се филтрира. Вземете тинктура е необходимо три пъти на ден, капе в чаша с кисело мляко или мляко 10-15 капки. Половин час по-късно можете да ядете.

10 грама сухи плодове птица череша изсипва вряща вода, нека да стоя. Всеки ден тази напитка трябва да се пие три пъти за 100 мл за половин час преди хранене.

Смесете 50 грама обвивка на овце и 25 грама подложки от коренища с подсмиващ кръв. 3-4 пъти на ден, този бульон се пие половин час преди хранене от 100 ml.

Разбъркайте равномерно (най-доброто от всички 20 грама) от тревата на алпиниста и окото на птиците, както и 40 грама ливади от листа. За да използвате тинктура е необходимо на 1/4 чаши няколко пъти на ден преди хранене. За предпочитане 20 минути преди хранене.

Комбинирайте 40 капки черна топола от топола и чаша затоплено мляко. Можете да използвате вода вместо мляко. Тази инфузия се консумира 1 час преди хранене 3 пъти на ден. Лекуван с тази тинктура около месец.

В чаша вряла вода се изсипва 5 г сушен корен киселец, вари в продължение на половин час на слаб огън, се охлажда в продължение на 10 минути. След това разтворът трябва да се филтрира. Можете да използвате сито или марля. Напълнете получения разтвор на варена вода, за да направите 200 мл. Вземете половин чаша преди хранене трета чаша.